Nejnovější recenze ze sekce CD přehrávače
Výborný CD přehrávač, i přehrávání z USB vstupu je perfektní a procházení složkami bezproblémové.
- Perfektní
- Již nelze koupit
Výborná věcička pro archivaci , digitalizaci vaší sbírky audio.
- hraje elice dobře skoušel sem soubory wma apřehral bezproblemu běžel ytext
- snad moch mít sluchtkový vístup
doporučuji hraje čistě
- Pekny,detailni prednes
- Prostor nahravky
- Velmi zdarily sluchatkovy vystup,vcetne plynule regulace zisku
- Rozhodne pomer cena/vykon
- Velmi slusny d/a prevodnik
- Vystupy koax,optika
- Velmi ticha mechanika
- Chybi mi vypinaci kolebka,ma jen vypinac standby
- Preci jen zvuk naladen vice do kulata,ne tak primo,jako treba yamaha
- Plastove strany jinak hlinikoveho celniho panelu
Za ty penize uz je to preci jen masivne vyhlizejici stroj oproti nektere konkurenci,ktera vypada vcetne pojezdovych dvirek mechaniky velmi subtilne.
Poridil jsem vyhradne kvuli sluchatkovemu poslechu(beyerdynamic 880 32ohm),nebot oproti integrovanym zesilovacum a spouste sluchatkovym,je kvalita poslechu o dost dal.
Mechanika je vlastne neslysitelna,v mem druhem systemu s kterym prehravam pres reprosoustavy uz preci jen slysim u mechaniky sum.
- splňuje naše požadavky
- o žádné nevím
- kvalita zvuk.obrazu
jednoduše vypadající vzhled přístroje což je ale filozofií této firmy
- Design
- Mnoho funkcí
- Příjemný, čistý a neunavující zvuk
- Dostatečný výkon i do větších místností
- Občas delší náčítání int. rádií
Síťový receiver mám v malé místnosti propojen s Xavian Bon Bonus a je to naprostá pohoda. Myslím, že takových výborných a velmi dobře hrajících all-in-one systémů na trhu zatím moc není. Není to samozřejmě nic pro hudební fajnšmekry, ale svou práci si udělá na jedničku. S kvalitním repro ( i sloupovým ) vás určitě nezklame.
Vřele doporučuji..
- Skvěle fungující flexibilní řešení zdroje signálu
- velmi dobrý poměr cena / výkon
- výborné rozlišení
- váha a definice zvuku
- perfektní zpracování
Ideální zdrojový komponent střední třídy pro moderního posluchače – nabízí velmi dobrý CD přehrávač, velmi dobrý D/A převodník a předzesilovač. 851C je ideální domácí centrálou, ať už chcete rozehrát svá CD, dívat se na filmy, nebo třeba poslouchat soubory s vysokým rozlišením ze svého počítače. Přehrávač pak potěší vahou a rozlišením zvuku, stejně jako skvělou spoluprací s integrovaným zesilovačem 851A – tenhle set funguje perfektně a není důvod hledat něco jiného (sám ho vlastním). Ve střední třídě nabízí tahle dvojice přístrojů ochutnávku highendových hodnot a velice atraktivní poměr ceny a výkonu, přesně jak pověst firmy slibuje.
jubilejní, můj celkově desátý výrobek od této značky .. ten první, NAD 502 Compact Disc Player, sloužil dvěma majitelům přes 20 let (a možná hraje dodnes) ... .. NAD je pro zasvěcené pojem ... minimalismus, žádné zbytečnosti, zato: "kvalita zvuku především!" ... .. ...u mě od roku 1993 srdeční záležitost... .. ... za tu cenu naprostá spokojenost ...
- Zobrazuje text,
- možnost připojit iPhone a hrát hudbu z Tidalu-zvuk se zdá dobrý.
- Sluchátkový výstup s regulací zvuku
- Dálkové ovládání
- Vzhled
"Větší" zvuk (soundstage), celkem dobré prostorové rozlišení (předozadní a levopravé), zlepšení v množství detailů ve srovnání s minulým přehrávačem. Líbí se mi basy. Toto je názor zatím po týdnu používání, takže zvuk ještě nemusí být 100%, ještě by se mohl trochu "vyklubat".
Přehrávač je celkem velký.
- Výhoda Radio All In One = příjmač FM/DAB + CD + USB přehrávaní
- Design
- Hlasitost nad 30 už nestíhá ..
- Chybí dynamika a celkový projev je nudný ..
- Cena odpovídající 3000,-
Nic pro náročného poslouchače :(
Maximální hlasitost nezvládne ani v režimu Pure direct ..
Jednotilivé nástroje nejsou slyšet přirozeně .
Basy jsou dunivé ale není v nich žádná síá a nejdou rozeznat rúzné basové frekvence ..
- kvalitní komponent za rozumné finance
- nestárnoucí značka
- nevšední design
NAD je prostě NAD. Za málo peněz hodně muziky.
- Kvalitní přístroj
- Výborný zvuk
- Jednoduché intuitivní ovládání
- Precizní zpracování
- Za dobrou cenu lze doporučit
Potřeboval jsem nahradit starý CD přehrávač Maxton připojený k věži AIWA NSX-999, který odešel. Na základě doporučení a recenzí jsem se rozhodl pro tento základní model Onkyo C-7030, nechtěl jsem pořizovat nic zbytečně drahého. Zkušenosti s přístrojem jsou zatím velmi dobré: výborný zvuk i kvalita zpracování, jednoduché intuitivní ovládání, velmi pohodlně se používá. Tento model jsem pořídil za cenu 4.854,- Kč s doručením až do domu, takže i z tohoto důvodu jsem se rozhodl pro něj. Myslím, že je to dobrá koupě a za takovou cenu ho lze rozhodně doporučit. Rozdíl ve zvuku ve srovnání s předchozím Maxtonem je totiž opravdu brutální.
- Přrhraje i opravdu poškozená CD
- Tlačítka na panelu nejsou pro všechny funce
- Tlačítka na panelu nejsou rozvžena zrovna nejlépe
Výrobek je celkově nadprůměrný slušný zvuk,CD text,bohužel USB přehraje jen FAT 16 a FAT 32.
- Kvalitní reprodukce klasické hudby, velmi dobrá dynamika a zřetelnost celého spektra zvuku. A ti při použití stejného zesilovače, jako u předchozího přehrávače.
Zatím funguje bezvadně
Máme doma již zesilovač značky Marantz 5006, k tomu stojanové reprobedny Xavian ( a CD přehrávač Sony CDP 930, který po víc jak 15 letech odešel) a byli jsme s touto sestavou spokojeni. S CD přehrávačem Marantz CD 6006 jsme spokojeni, trochu si zvykáme. Má tvrdší, razantnější zvuk vhodný pro poslech rockové hudby, což je naše parketa. V celku je to plný, hutný zvuk a přitom je slyšet každé cinknutí jednotlivých nástrojů. Přehrává dobře i jinou hudbu. Cena je snad přiměřená.
Digitální i analogový výstup.
Zobrazuji 261 - 280 ze 490 recenzí « Předchozí 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Další »