Nejnovější recenze ze sekce CD přehrávače
za tu cenu - dobrý
- Super zvuk s kráně analogovým podaním, přitom pevný a suverenní zvuk. NAD c568 v sobě spojuje to nejlepší z digitálu i analogu.
- Hraje to
- po zapnutí je vždy pitch "on" a na -16
- postupně odchází tlačítko pro změnu skladby/složky (často nereaguje na stisk)
- dlouho načítá skladby (200 písniček 5 - 7 vteřin)
- skladby z telefonu přes USB nepřehraje
- posun času ve skladbě prakticky nemožný (rychlost je jen o málo vyšší, než když přehrává píseň), přesné nastavení času, od kterého má píseň hrát je naprosto nemožné.
- i při vypnutém přístroji občas problikne kontrolka "play"
Pokud by byla cena tak 500 Kč, pak je to v pořádku. Za tyto peníze hóóóóóóóóóóóóóóódně drahá legrace.
Používání není příliš intuitivní.
Koupit to byla obrovská chyba.
- poměr cena výkon je skvělý
- Vstup pro mikrofony na prednim panelu
- Skoda, ze neumi mp3+g z USB portu.
Funguje jak ma.
- Rádio je pouze na linkovém analogovém výstupu. Při načítání cd problikává display. Celkově působí dost levným dojmem. Žádné nastavení žádne složitější funkce.Ve vypnutém stavu prosvítá čás displaye.Při vypínání ještě přehraje vyrovnávací paměť ikdyž bylo přehrávání zastaveno.
Cd i mp3 z flash disku přehrává bez problémů. Za ty peníze asi člověk nemůže očekávat žádné zázraky a taky se jich nedočká. V této cenové hladině to byl jediný výrobek. Dražší by byly pro mé využití zbytečné, takže pro mně naptosto dotačující pro občasné přehrávání cd přes receiver domácího kina. Mrzí mě těch pár much ale stačí mi to.
nemohu být objektivní nebyl mi doposud dodán český návod ani po reklamaci, zboží tudíž nemám 100% odzkoušeno.
- VELMI MALY KOMPAKTNI PREHRAVAC VYBORNE HRAJE DOBRE REAGUJE NA PRESKOK SKLADEB NEVADI ANI ZE MA MIN FUNKCI . Mam jiny prehravac drasi cene nehraje tak dobre
tenhle prehravac ma suplik na cd bohuzel ty drasi us ne a cd se odiraji
- Pure Direct
- Skvělý zvuk
- Robusní provedení
- Zap./vyp. jen ručně
Výběr podle recenzí S/V
Prozatím žádný problém
Jednoduché ovládání
- dobre hraje cd mechanika
- musel jsem to vratit nebyl cesky navod usb stup po zasunuti nesel spustit
nedoprucuji pokud vam ovsem bude stacit mechanika hraje super nic mene obchod ma slozite proces z vracenim zbozi tak us odnich jic nekupim.
- Perfektní zvuk a provedení.
- Nic.
S výrobkem jsem maximálně spokojen.
- velmi kvalitní zvuk za nízkou cenu
- rychlé načítání
- je masivní a bytelný
- je krásný
- je to prostě MARANTZ !
Jedná se o můj druhý CD přehrávač Marantz. Ten první mi skvěle sloužil 20 let, několik hodin denně. Tento nový má ještě lepší zvuk - používám stále stejné bedny, zesilovač i kabely, takže to mohu bez problémů posoudit. Jedná se o na dnešní dobu překvapivě bytelný a solidní kus elektroniky, není to žádná skořápka. Kvalita zpracování je vysoká a za směšně nízkou cenu.
- Poměr cena/výkon
- Málo audio vstupů (1) a výstupů (1 pro subwoofer).
- Chybí návod v českém jazyce!
Pokud nepotřebujete receiver propojovat s více audio komponenty, tak mohu doporučit.
- Malý,
- skvělý design,
- krásný zvuk zcela dostačující pro mé potřeby.
- Držadlo je přímo nad ovládacími tlačítky a nedá se sklopit, což je nepraktické, není na ně vidět,ale vzhledem k tomu, že má dálkové ovládání, tak mi to vlastně ani nevadí.
Jen upozorňuji, že ne všechny typy USB jsou kompatibilní s tímto zařízením. Na stránkách o tom není zmínka ale funguje jen pro rozhraní 1.1 a 2.0, nikoli 3.0, což jsem zjistila až po zakoupení flashky a musela ji pak měnit. Ale reklamace proběhla zcela v pořádku, takže spokojenost.
- Vzhled
- Sluchátkoví výstup
- USB vstup
- Zvuk
- Lesklí plastoví šuplík
Nevim jestli jsem narazil na špatný kus nebo je chyba někde jinde ale zvuk mě zklamal.Hraje po tichu a zkresleně.Vzhled a kvalita provedení aš na ten leskli plastoví šuplík je super.Sluchátkový výstup má dostatečný výkon i na sluchátka znízkou citlivostí a i kvalita je slušná.Zkusil jsem také přehrád MP3 přes USB. Jde přeskakovat celé soubory i jednotlivé zkladby a kvalita na MP3 je dost dobra.
Marantz CD6005
Přidáno: 9. května 2016
(naposledy upraveno 9. května 2016)
Zakoupeno v RODEL - audio
- kvalitní komponenta, skvělý zvuk
- skvělý sluchátkový výstup
- zásuvka s CD by se možná mohla ovládat také z ovladače
Prostě Pioneer, I když jeden z těch nejlevnějších.
Velmi intuitivni funkcnost a za tuto cenu velice verna reprodukce zvuku.
- jednoduchý, elegantní design
- kvalitní hudební výstup
- za dobrou cenu skvělá náhrada za dosluhující Technics, s lepším zvukem
- usb, mp3
- intuitivní ovládání
má vše, co jsem potřeboval, dobrá volba za dobrou cenu
- dobra mechanika bez hluku, jednoduche ovladani
Zobrazuji 321 - 340 ze 490 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »