Nejnovější recenze ze sekce CD přehrávače
- Vynikající zvuk.
- Perfektní zpracování.
- Dobré, intuitivní D.O.
- Jednoduchá obsluha.
- Nemá přednastavené možnosti ekvalizace, ani "točítka" basy/výšky, takže při častějším střídání hudeb. žánrů musíte do "menu".
- Kdo používá gramo musí ho mít s předzesilovačem.
- Jinak nic podstatného.
Yamaha 550 v provedení CRX je bez reproduktorů. Užíváme ho s třípásmovými 100w reproduktory Sony - s velmi dobrým výsledkem.
- vzhled
- nedostatecny vykon,v basech malo zni
Jinak celkove,vyrobek splnuje vse co od nej zakaznik zada,muj vlastni nazor je pouze ze v nizkych kmitoctech,basy malo zni-jen muj nazor.
Poměr cena vs. kvalita = 100%. Vynikající zvuk, špičková mechanika, snadné ovládání.
- • design
- • jsou neuveřitelně lehké, i přesto bytelné a vydrží
- • pioneer = kvalita
- • USB, v kombinaci s pioneerským Rekorboxem je to bomba
- • nic, mam je už 3 roky a koupě ani trochu nelituju
pioneer je standard na trhu, a CDJ 350 je hlavně pro začínající dje v poměru cena/výkon naprostý TOP. oldschool djs nebudou na tu lehkost a velikost přehrávače zvyklý, ale i tak na to kámoši rádi hrají :)
a bílá barva je úžasná
- VYNIKAJÍCÍ ZVUK
- Žádné
mám rád zvuk onkyo
- Univerzální přístroj vše v jednom, jednoduché ovládání
- ovládací prvky na horní straně
- trochu zdlouhavý update firmware
V dané kategorii nejlepší volba
- jednoduché ovládání, hodně toho umí
doporučuji
- Pro mne dostačující funkce.
- Zatím nic.
Za ty peníze super stroj.
Dražší, ale velmi kvalitní stroj
- Zvuk, provedení, schopnost číst RW disky a soubory MP3 z flash disku, sluchátkový výstup s regulací
- nic důležitého
Já jsem věděl co kupuji v této cenové kategorii a výrobek splnil moje očekávání
velmi dobrý výrobek
YAMAHA CD-S300
Přidáno: 8. února 2015
(naposledy upraveno 8. února 2015)
Zakoupeno v RODEL - audio
- připojení, kvalita
- zapnout a vypnout přístroj nelze dálkovým ovladačem.
- V TÉTO CENOVÉ RELACI VELMI KVALITNÍ POSLECH HUDBY.
KVALITNÍ ZVUK A MOŽNOST PŘEHRÁVANÍ VE fLAC PŘES USB PORT.
- kvalitní D/A převodník
- tichý provoz
- jednoduchý design
- použitý transformátor
- neutrální zvukový projev
- snadné ovládání
Ve spojení se zesilovačem stejné značky a řady nadstandardní "projev". Výhodou je, že design přístroje se líbí ženám, čili přesvědčování partnerek o "nutnosti tohle mít doma" se tím o nějaký časový úsek krátí.
Setkávám se s názorem, že kupovat v dnešní době CD přehrávač je pro dinosaury a podobně... totéž se však říkalo o gramofonech. Po všelijakém pouštění různé hudby přes mediální centra či notebook jsem seznal, že otevření šuplíku, vložení CD, zavření šuplíku a usazení do pohodlného křesla je přesně ten rituál, který mám spojený s pocitem skvělého odpočinku... čili ano, kvalitní přístroj pro zklidněné dinosaury, který nejen dobře hraje, ale i zklidní :)
- vše
- zvuk
- mechanika přečte i hůře nahrané CD
- je slyšet více detailů
doporučuji bude se líbit
výborný cd transport ( cena/ výkon)
spokojenost
ok
- velmi kvalitní a detailní zvuk
- masívní konstrukce a tichá mechanika
- přehrává i SACD
- velmi dobrý poměr výkon/cena
- dobře viditelný display
- při vložení a načtení CD neukazuje celkový čas ani počet skladeb, čas lze zjistit až po spuštění CD
tento CD/SACD player patří do vyšší třídy HIFI a za cenu 15.000,- máte k dispozici velmi kvalitní reprodukci, navíc má připojení přes USB a umí přehrát i zvukové soubory z externího zdroje.
- Kvalitní přehrávač za dobrou cenu
Spokojenost
Zobrazuji 361 - 380 ze 490 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »