Nejnovější recenze ze sekce CD přehrávače
- Zelené podsvícení, které nerazí do očí jako modré
- Jde ovládat ovladačem z modelu DCD 735, který na sobě má i funkci vysunutí CD a který je přiměřené velikosti vzhledem k funkcím co jsou potřeba k ovládání přehrávače.
- Dodaný ovladač je naprosto nesmyslný možnostmi, které by mohl ovládat, kdyby je přehrávač měl. Typuji, že je to univerzální ovladač od nějakého mediálního centra, receiveru apod., který se dodává jako univerzál na vše a v případě CD přehrávače obsahuje mnoho ovládacích prvků bez funkce. Také je proto naprosto zbytečně veliký.
Až na úlet výrobce s ovladačem je to skvělý přehrávač, který všem doporučuji. Má skvělý zvuk díky výkonnému D/A převodníku 192 kHz / 32 bit, tichý chod a pěkný vzhled. Jeho předchůdce DCD 735 sloužil věrně 15-17 let než mu začala slepnout čočka a začal "přeskakovat", tak věřím že i tento bude stejně spolehlivý.
- Dobrá cena/výkon
- Nemá češtinu
- výborný
- odpovídající kvalita, dobrý poměr cena - výkon
Zatím žádné . Vlastním ho krátce.
CD PŘEHRÁVAČ BEZ ZBYTEČNÝCH FUNKCÍ ZA DOBROU CENU. V KOMBINACI S KVALITNÍM WI-FI SYSTÉMEM - VELMI DOBRÝ ZVUK.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Kvalita
- velmi tichý provoz kazetového přehrávače
- jednoduché napojení do zesilovače, jednoduché ovládání
- kvalitní přenos zvuku
- přístroj nelze zapnout a vypnout dálkovým ovladačem, jen mechanickým tlačítkem, které je poměrně tvrdé
- tvrdé mechanické otevírání kazetového přehrávače
- chybí ekvalizér pro nahrávání, pouze nastavené parametry, zatím jsem nahrávání nezkoušel, přístroj mám krátkou dobu
kvalitní přehrávač magnetofonových kazet a CD, tichý chod přehrávače kazet, kvalitní přenos zvuku do zesilovače a reproduktorů, slušný poměr cena - výkon, jde o klasický kvalitní přehrávač s retro parametry
- Nedostatečný návod na nastavení
V mém případě plně nahrazuje AV receiver, který mi odešel. Potřeboval jsem propojení s TV, s tunerem s internetovým rádiem přes optické vstupy a s přehrávačem kazet přes analog. vstup, což tento minisystém umožňuje. A jako bonus má ještě FM a DAB rádio s dobrým příjmem a kvalitní CD přehrávač. Má dobré možnosti nastavení zvuku, který je dle mého názoru velmi kvalitní. Nemá žádné zbytečné funkce, které bych nevyužil. Jednoduchá obsluha. Celková spokojenost... Doporučuji.
- Už značka Marantz předurčuje kvalitu. Tento typ je už, zdá se, výprodejový, cenově velmi příznivý a se spojením zesilovače Marantz a reproduktory Wilson nemá chybu.
- Dodávaný s kabelem cinch-cinch, ovšem doporučuji koupit kvalitnější, tím pádem i dražší, např. AudioQuest.
- Se spojením zesilovače Marantz lze používat jediný dálkový ovladač, ačkoliv každý má svůj, tentýž.
YAMAHA CD-S303
Přidáno: 22. prosince 2023
(naposledy upraveno 22. prosince 2023)
Zakoupeno v Allegro.cz
Kvalitní CD přehrávač.
Dobrá kvalita
- Hraje výborně
- Má sluchátkový výstup, který si poradí se sluchátky s nízkou, střední a vyšší impedancí. Do všech typů sluchátek které uvádím t.j. 16 až 200 ohmů dodává dostatečný výkon bez slyšitelného zkreslení.
- Přehrává všechny typy cd nosičů bez problémů, mp3 soubory také bez problémů.
Na panelu jsou jen tlacitka pro základní funkce na přehrávání. Všechny další funkce lze ovládat je dálkovým ovladačem.
- Návod není v češtině
- pěkné
Pěkné rádio, přišel mi ale kus co už byl použity, hrálo pěkně tak 3 minuty :D pak umřel právy reprák a pak i lévý.
hodně funkcí. Stálo mě 4000Kč našel jsem levnější variantu, Auna IR-190 stejné funkce ale slabší ekvalizér jen přidávání bassu a výšek.
- zatím funguje chvíli
- Malé ikony, složitější nastavení
Denon DCD-900NE
Přidáno: 22. října 2023
(naposledy upraveno 22. října 2023)
Zakoupeno v Salony Denon
Naprosto bezproblémový přehrávač
Splnil co jsem od něho očekával. Souhlasí s popisem co je uveden v nabídce.
Pouze je škoda, že přístroj nemá výstup na sluchátka.
Celkově jsem spokojen.
- žádná
- zboží je nekvalitní
- obchod nekomunikuje
- chybí reklamační formulář
Vyhnout se tomuto obchodu a nabízenému zboží
Zobrazuji 21 - 40 ze 490 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »