Nejnovější recenze ze sekce CD přehrávače
- V této cenové kategorii výborné zpracování a zvuk, tichá mechanika, dobře čitelný display
- Dálkový ovladač i na zesilovač od téže značky (jen základní ovládání)
- Hi-Res audio formáty přes USB
Staré poškrábané CD čte s chybami (přeskoky ve skladbě),
starý Blu-ray Panasonic neměl problém, ale toto jsem zaznamenal vyjímečně a na viditelně poškozených CD
- fakt dobry cd přehravač marantz sy vyhral velice dobry ovladač hodně velké zlepšeni
- nevím
mohu doporučit
- malý display, ale úměrný ceně
- špičkový přístoj za dobrou cenu
- kvalita Denon
- robustní konstrukce, zlacené RCA konektory apod.
- chybějící manuál, ani EN, neřkuli CZ, jak praví zákon
- opravdu nepochopím, proč na dálkovém ovladači chybí tlačítko EJECT (OPEN)
- v dodávce úplně nejobyčejnějčí audio RCA kabel k zesilovači, samozřejmě bez pozlacených konektorů
- např. tento úplně levný kabel s pozlacenými konektory stojí cca 140Kč: https://www.czc.cz...
I přes dané nevýhody tento produkt doporučuji
Krásné hraje
Pracuje jak má. Menu bohužel nemá češtinu.
- Naprostá spokojenost.
Poměr výkon/cena !!!
- krásný , krásně hrající
- Transportér signálu nemá chybu a zvuk se vyšperkoval oproti klasickému SACD o třídu výše!!!
Za ty peníze musím vysokoškolákům z Cambridge poděkovat!!! High-endový přednes!!! Signál ( 0 a 1-dničky) jdou ultra rychle carbonovou optikou od Audioquest rovnou do CX A 81 a ten si na DA převodníku smlsne a pošle rovnou k bedýnkám a je to opravdu slyšet - zkrácení cesty signálu a cd se najednou zase dají poslouchat!!! Na klasický asfalt to nemá ale i přesto jsem překvapen!!! Hraji na bi-wiring od Viablue na HECO-Celan Revolution 9,,,,,
- Jen opto audio vstup, vystupy zarizeni pro externi zarizeni k nicemu
- Jednoduchá obsluha, rychlé vyhledávání mp3. souborů, oddělené výstupy přehrávačů, možnost streamování.
- Potenciometr zesilování signálu pro sluchátka se musí ovládat šroubovákem, nebo kudličkou rybičkou. Nechápu, proč zde není nainstalovaný klasický knoflík potenciometru.
- Kontrolky odposlechu signálu pro sluchátka by měly být nainstalovány třeba někde mezi display přehrávačů, a místem pro SD kartu. Je tam dost místa. A já bych měl mnohem větší přehled o tom, který přehrávač ve sluchátkách právě slyším. Jelikož signál z tohoto přehrávače, díky odděleným výstupům, odposlouchávám v mixpultu, tak tento problém neřeším.
Je to velmi šikovný přehrávač za poměrně nízkou cenu. Jen malá poznámka: Nejedná se zde o značku FENTON, ale o VONYX. Pokud je mi známo, mají tyto dva přístroje trochu odlišné parametry.
velmi kvalitní CD přehrávač, design, tichá mechanika, přehrává i CDr, kvalitní zvuk
splňuje moje požadavky
- CD přehrávač ve spojení s přijímačem FM, DAB+, internet - všechno v jednom, perfektní doplněk věže.
- Nevím o žádné.
Mám starší věž Yamaha, u které dosloužil CD přehrávač. Tímto přístrojem jsem jej nejen nahradil, ale doplnil věž o všechny moderní možnosti příjmu. Excelentní!!!
- vhodný spíše pro znalce digitální technika - obsluha je poměrně složitá a ne vždy komfortní
- max.spokojenost
- .
ok
- Funguje přesně tak, jak má takový přehrávač fungovat.
Zobrazuji 81 - 100 ze 490 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »