Nejnovější recenze ze sekce CD přehrávače
Produkt splnil mé očekávání. Vypadá bytelně. Čelo, boky i zadní část z plechové. Čelo hliník, nikde se nic neprohýbá. Za mě spokojenost. Stále zkouším.
- Zvuk
- USB
Nehledám, všechno funguje
- nemá výstup na sluchátka
- S hrůzou jsem zjistil, že na dálkové ovládání přístroje reaguje moje TV LG. Ale o tom jsem již jednou psal podrobně a nikdo mi nedal zpětnou vazbu. Takže již dál se o tom nebudu rozepisovat.
Splňuje vše co jsem od produktu očekával.
- Kvalitní výrobek
Přehrává kvalitně a tiše
- Splňuje účel
- Super zvuk
- Fungují podle očekávání
- Jednoduché ovládání
- Kvalitní výstup zvuku
- Dálkové ovládání je malé, ale přehledné
- Přepínání mezi rádii FM/DAB+/NET trvá dost dlouho
- Spárování mobilu přes BT až na několikátý pokus, ale následné připojení je bez problému
Kvalitní výrobek. Návod je hodně stručný, ale dostačující, ovládání je jednoduché. Při připojení přes WIFI hrají NET rádia bez problému. Při přepnutí na FM nebo DAB+ trvá načtení první stanice 12-16s, přepnutí mezi stanicemi trvá u FM 2s a u DAB+ 4s. Párování mobilu přes BT chce trpělivost, ale nakonec se podaří. Potom připojení funguje bez problému, Spotify bez problému.
- Zatím ho mám jeden den, ale nemám co bych vytknul.
Jsem sice jen amatér, ale mohu říci, že všechny komponenty naší rodinné audiosoustavy, které jsem pořídil od téhož prodejce vykazují perfektní provedení s důrazem na vysokou kvalitu klíčových ba i okrajových parametrů. Pro naše rodinné použití jsme s tímto přehrávačem a i s ostatními komponentami naší audiosoustavy navýsost spokojeni.
To jsem chtěl, jsem velmi spokojený!
- Vše Ok
- Malý rozměr, Bluetooth, 2x optické vstupy, ve své kategorii čistota a kvalita zvuku odpovídající výrobkům firmy Denon.
- Kvalita odpovídá ceně.
- rádio by již mělo mít formát DAB+
Spokojenost.
TechniSat Digit 143 CD
Přidáno: 28. ledna 2022
(naposledy upraveno 28. ledna 2022)
Zakoupeno v atoselektro.cz
- Rádio a CD vjednom .
- Mnoho funkcí
- Kvalitní zpracování
- Špatně přístupný konektor na externí VHF anténu
- Na čelním panelu chybí některé základní funkce pro ovládání
Rádio se jeví jako velmi dobrý výrobek, i když zkušenost s ním je zatím krátká. Co mohu zatím posoudit je internetové rádio a prvotní nastavení. Vše funguje bez problémů. Skvělá je možnost podcastů. Trochu slabší je nutnost registrace na internetu pro to, abyste si mohli ukládat oblíbené stanice. (Pozor, nejedná se o presety. Ty fungují jak se od nich očekává, až na bod 2 níže).
Přesto se však najdou některé nelogičnosti v ovládání:
1) Na předním panelu není k dispozici tlačítko, které by vás dostalo na předchozí úroveň v menu. Vzhledem k tomu, že některá menu mají několik úrovní vnoření je to trochu frustrující pokaždé začínat od začátku, když se chcete dostat jen o jednu úroveň nazpět. Samozřejmě, že na ovladači tato možnost je, ale když už má rádio tak bihatě vybavený čelní panel, tak tot jedno tlačítko navíc by tam být mohlo.
2) Zatím jsem neobjevil možnost jak vymazat položku v presetech. Možná to nějak jde, ale v návodu (českém) o tom není ani zmínka.
Zatím vše OK. Kvalitní zvuk, jednoduchá obsluha, dostatečná konektivita.
- přehrává Flac
- na display nezobrazuje celkový počet písnicek na CD
- po zapnutí načítá a přehrává CD nebo flashdisk od
začátku, nepamatuje si naposledy přehranou pozici
- Nabídka nepřeberného množství funkcí samotného komponentu.
- Mohl jsem ho míti už dávno, ale to je můj problém.
jsem spokojen doporucuji
Zobrazuji 101 - 120 ze 490 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »