Nejnovější recenze ze sekce CD přehrávače
- skvělý hudební kombajn-dobře fungující,kvalitní zvuk
- slabší dosah ovladače(v porovnání s TV),nemá české menu-trochu složitější obsluha
Po technické stránce bych Auna iTuner MG2 hodnotil jako
zdařilý produkt jen je škoda když ho výrobce dodává do ČR
že nenainstaluje české menu.
Výběr stříbrných HI -FI je omezená .
Takže jednoduchá volba.
Požadavek DAB radio
Kvalita DENON je doufám záruka kvality.
- nemá sluchátkový výstup
- ovladač k novému přehrávači neumí ovládat starší zesilovač, tuner stejné značky Denon
Po 24 letech mi přestal fungovat CD-přehrávač od Denonu, tuner a zesilovač stejné značky zatim fungují, tak jsem zůstal při nákupu nového CD-přehrávače u stejné značky, design nového Denonu po tolika letech pochopitelně neladí s mými "veterány", ale doufal jsem aspoň, že i po letech u stejné značky bude nový dálk.ovladač plně kompatibilní se starýmy komponenty, ale bohužel. Trochu mě překvapila vysoká (vzhledem k výbavě a parametrům) cena výrobku, v dnešní době, kdy už neni v módě poslouchat klasický cédéčka a většině stačí muzika z youtůbu nebo odjinud z netu jako empétrojka do mobilu, bych očekával, že o takovéto zboží už neni takový zájem a tomu bude odpovídat cena.
Oproti bývalému přehrávači má nový Denon jako "bonus" možnost přehrávat z cédéček i MP3 soubory, ale bez tohohle bych se klidně obešel, pokud bych chtěl poslouchat (jakože nechci) empétrojky, nebudu si je kvuli tomu vypalovat na cédéčka a ještě si kvuli tomu kupovat čtyřkilovou škatuli za osum tisíc - místo týhle funkce bych spíš ocenil, kdyby měl přehrávač regulovatelný sluchátkový výstup (starý player, taky modelové řady "600" ho měl). Ale jinak neni problém, chtěl jsem jednoduchý CD-player zn.Denon pro přehrávání audio cédéček.
*pozn.: Podle zabalení přístroje a jeho příslušenství v krabici mam pocit, že možná už i přehrával, třeba ho jen někdo zkoušel... ale prohlídl jsem ho podrobně a nenašel jsem žádné stopy poškození ani opotřebení a přístroj funguje, takže než bych řešil balení, dopravu a vracení zboží, nechal jsem si ho - ale tohle nesouvisí s přístrojem, toto spíš napíšu do recenze obchodu (Mall), pokud mi to bude umožněno.
- Přehrává i CD, které nejsou ve 100% stavu.
- Kvalitní, dynamický zvuk.
- Výborný zvuk a funkčnost. Bezproblémové ovládání.
Vypadá dobře a hraje dobře.
- Po technické stránce - super.
Povrchní popis ovládání přístroje (nejde do podrobností).
Běžný spotřebitel neumí přístroj přístroj ovládat (je to dost
složité i pro zkušenější a technicky zdatné). Ke spoustě funkcí se dostanete tzv. pokus-omyl . App T-Connect Vám toho mnoho usnadní (např. ukládání stanic do paměti přístroje) . Já osobně jsem se trpělivě a po dlouhé době propracoval ke zprovoznění přístroje a jsem spokojen .
OSD nemá český jazyk (nevím proč , snad se to vyřeší nějakou aktualizací).
Prozatím velmi dobré.
- mnoho funkcí
- perfektně hraje
- ovládání z mobilu
- intuitivní ovládání
- pro napojení na kvalitní repro nutný zesilovač
- Regulovatelný analogový výstup
- Údaje displeje by při provozu CD mechaniky by mohly být štědřejší
Povedený "kombajn"!
- Jednoduché ovládání dobrý zvuk ji
- V návodu není čeština
- Velmi kvalitní zvuk
- snadné nastavení
- Perfektní přístroj,skvělý zvuk,bezchybně fungující rádio DAB.
- dobře vybaven
- chybí čeština
- Očekávaná kvalita dané značky
- Prozatím bez vady
- kvalita, vzhled, jednoduchost obsluhy
- kvalitní výrobek jak provedenim tak kvalitou přehrávání,jsem spokojen.
- není české menu.
- postrádám stereováhu.
- Funguje, ale dlouho načítá.
- 1) Poslali jste Aunu bez radiopřijímače.
- 2) Nefunguje polovina tlačítek na D.Ovl.
- 3) Display nezobrazuje operace, takže není vidět, co je zapnuté.
- 4).Takže jste mě nepotěšili, řekl bych, skoro na vrácení produktu. ;-(
- bez českého manuálu
Zobrazuji 141 - 160 ze 490 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »