Nejnovější recenze ze sekce CD přehrávače
- ok
- nemá radio, jak je avizováno
- FM i DAB+ receiver
- příjem internetových rádií
- K poslechu hudby uložení ve vlastní síti na NAS-ce se musí přistupovat přes aplikaci v mobilu/tabletu, i když je v NASce spuštěn stream.
- Výborný zvuk
- Špičkový DA převodník
- Moc pěkný design (mám černý)
- Připojení přes WIFI
- Spolupracuje s mobilem přes výbornou apku od Yamahy
- Mám ho připojen k zesilovači Yamaha 1100
- Opravdu nic, za ty peníze špičkový výrobek.
V dávnějších dobách jsem používal pro streaming mobil, který jsem připojil přes Bluetooth (nebo 3,5 jack) k zesilovači. Zprvu jsem byl spokojen, nicméně po připojení S-303 jsem byl ohromen. Největší posuv byl v prostoru a lokalizaci nástrojů v nahrávkách. Pro stream používám Spotify ve vysoké kvalitě. Laboroval jsem i s Tidalem, ale rozdíl nebyl až tak patrný. Samozřejmě záleží na konkrétní nahrávce. Letos jsem pořídil do sestavy CD S 1000 od Yamahy, což je opět kvalitativní posun kupředu. Repro Xavian XN 185. Za mně S-303 super produkt, hraje živě a nádherně vykresluje prostor v nahrávkách. Poslochám: YES, Supertramp, Genesis, Floydy a nějaký ten jazz
- Výborný zvuk
- Špičkový DA převodník
- Moc pěkný design (mám černý)
- Připojení přes WIFI
- Spolupracuje s mobilem přes výbornou apku od Yamahy
- Mám ho připojen k zesilovači Yamaha 1100
- Opravdu nic, za ty peníze špičkový výrobek.
Kvalitní.
- Tmavý displej i když je naplno.
O. K.
Splňuje moje požadavky svými parametry, které jsem požadoval. Reprodukce zvuku, především hudby je na velmi dobré úrovni. Pochopitelně zvuk je ovlivněn parametry reproduktorů, případně sluchátek.
Jsem spokojen.
kvalita
- příjemný, vyvážený zvuk
- vše perfektní až na popsanou nevýhodu
- velmi chybí výstup pro sluchátka!!!
- Po technické stránce bez připomínek, snad jen DO by mohlo komunikovat se zesilovačem Auna (set AV2-CD508).
- Určité nepřesnosti v návodu, člověk bez zkušeností s obdobnými výrobky může mít problémy s nastavením zařízení (platí i pro návod v angličtině), popisky menu jsou v návodu v češtině, ta ale v menu není.
Připomínky k návodu nic nemění na tom, že se jedná o kvalitní výrobek.
Bohužel český manuál je velmi stručný, takže s různými nastaveními a funkcemi poněkud zápolím. Ale vše funguje výborně a vše, co jsem očekával podle popisu na stránkách obchodu mi vyhovuje.
- Kombinace CD, USB, MD kazety, nikdo jiný na trhu toto nedělá
- Zapadá mi do komponentů , zatím vše OK
Za málopeněz dobrá kvalita
Funguje jak má.
- skvělý zvuk
- Špičkový D/A převodník. Výběr internetových rádií ve výborné kvalitě. Bluetooth.
Perfektní zvuk ve spojení s onkyo A-9030 a sloupy JBL.
- V cenové kategorii odpovídající kvalita.
- Přehrává všechno v super kvalitě
Zobrazuji 161 - 180 ze 490 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »